Vinn bok som gör gott!

kokbok

Den här kokboken kan bli din!
Indiska lammfärsbiffar, lax med chèvretäcke och svart fröknäcke, Tre av recepten (med goda resultat) som jag hittills lagat med hjälp av recept ur boken ”Från tomat till biskvi”, som Gunilla Lindeberg och Anna Wretman, mamma och dotter, skrivit. Gunilla är dietist och Anna studerar till psykolog och gillar precis som sin mamma att laga mat och testa nytt i köket. De fina bilderna i boken har David Brohede taget.

Gunilla och Anna

Gunilla och Anna

Kokboken vill också inspirera till goda val. Mat ska vara gott för kropp, själ och miljö. Och utan pekpinnar! Allt behöver däremot inte vara perfekt, säger Gunilla. Good enough är ledorden.
Under rubriken Recept här på bloggen finns förresten det superenkla receptet på fröknäcke. Numera finns det alltid sådant knäcke hemma hos oss, Nästan alltid vill säga, det tar slut väldigt fort.
Mer om Gunilla Lindeberg, som kommer att dyka upp igen här på bloggen framemot hösten, och om kostfrågor kan ni läsa på www.matrorelse.se

Leta nu rätt på eiaochlotta.se på facebook (har inte lärt mig att länka dit ….), gilla och dela inlägget om kokboken och skriv gärna varför just du skulle vilja ha den. Senast måndagen 24 juni.
/Eia

 

5 reaktion på “Vinn bok som gör gott!

  1. Hej Tjejer !
    5:e juli kan ni få en bok att lotta ut som bara är ”god” för oss med Linköpingshjärta ”Bilden av Linköping”. Om det kan vá nåt så får ni några rykande färska från tryckeriet.
    //Bille som är minus 55

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *