Från oss till er: En riktigt God Jul

Dags att önska en riktigt God Jul så här dan före dopparedan, så det gör vi nu Eia och jag: God Jul allesammans😍

Eia utan ett leende ser man sällan. varför undrade jag och fick förklaringen att maken, fotografen, tvingat ner henne i knäsittande och sedan kom hon inte upp för egen maskin igen..
Ryggen är ”rutten” (degenerativa förändringar som vi alla gamlingar har mer eller mindre av…) var doktorns kärva besked, så nu väntar hon på att bli opererad mot det onda vilket i bästa fall kommer att ske någon gång i början av nästa år.

Eia och jag har inte legat på latsidan precis under senaste månaderna  även om det ser ut så här i bloggen, då det varit tunnsått med inlägg en tid…Det är det här med oss och teknik. Eia kan inte längre göra inlägg på bloggen då lösenordet till vårt bloggverktyg som är wordpress gått upp i rök!! Mitt fel, jag vet, jag fick det en gång och trodde jag sparat det…Och någon support från wordpress värd namnet går inte att få. Grrr…

Bloggen är ju Eia och jag i ett team så utan henne känns det inte lika meningsfullt för mig heller att fortsätta. Vi får ta oss en funderare efter helgerna och se hur vi ska göra. Antingen så lyckas vi lösa inloggningsproblemet och kan fortsätta som tidigare när vi i alla fall hade ambitionen att göra, och gjorde, ett par inlägg varje vecka, i snitt. Eller så löser vi det inte utan får lägga ned. Besked kommer. Förresten; vore intressant att veta om någon skulle bry sig om vi stänger igen bloggen!?

Här i huset är julfint och stilla för tillfället men det blir ändring på det när sönerna med respektive och småttingarna Dag och Hjalmar snart dimper ned. Ser fram emot en lång julhelg tillsammans. Eia med make J-C är på väg till västkusten och firande med deras stora familj där barnbarnen hunnit bli sex stycken. Hittills. Eia  kommer inte tomhänt till julfirandet hos sonen och sonhustrun, om nu någon trodde det. Hon har t o m packat ner julduken😊

På återseende!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *