Årets fest; Rockfesten

Vi -d v s jag och maken Lolle som också är kapellmästare i Linköpings Rockband, och våra goda vänner Benette och Mats Hammar- började i liten skala (60 gäster) år 1993. Linköpings Rockband spelade då som nu på Rockfesten och ett antal av deltagarna är desamma, om dock något mer ålderstigna….,men i övrigt finns inte så många likheter mellan festen då, och det jättekalas som Rockfesten kommit att bli på senare år.

I Rockfestens begynnelse serverade vi starköl och varmkorv. Våra barn som då var i tidiga tonåren hjälpte till med utskänkningen. Vi hade charader och delade ut pris till bästa rockutstyrsel.

Lolle, Mats, Benette och jag, i guldjackan som är ett måste på varje Rockfest😊

Sen dess har Rockfesten vuxit. Mer och mer för varje år. I år var det tredje året i rad som vi höll festen på Harrys i Linköping. Runt 450 personer blev vi till slut (från tjugoåringar till 75+ och t o m, några 80-plussare) varav de flesta också åt buffet innan dansen. En helt makalös god buffet för det facila priset av 150kr. Tack Fredrik och alla ni andra på Harrys för ett proffsigt arrangemang!

Vilket drag det blev, i vanlig ordning! Och vilken musik! Jag är visserligen partisk men vågar här och nu utnämna Linköpings Rockband till ett av Sveriges, ja kanske Sveriges, bästa coverband och Rockfesten i Linköping till årets roligaste fest!

Ni som inte var där är är välkomna nästa trettondagsafton så kan ni bedöma själva!

/Lotta

(ni får ursäkta att bilderna både är mörka o suddiga… Kan tillägga att jag faktiskt körde hem i år men det syns ju knappast på bilderna att jag var spik nykter 😉)

Johan Rigbrant, Sigbjörn ”Sibban” Olofsson, Henning Palmefors, Ludvig Ludde” Jansson o Marcus Linge. Alla trogna Rockfestare sedan begynnelsen

Trio som gillar LRB -och Rockfesten

De här fina pojkarna prickade av gästerna vid ingång. Oscar och Philip Henriksson, barnbarn till Benette och Mats var kvällens yngsta deltagare, men bara fram till klockan halv tio då de tog bussen hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *