Barnbarnshäng

img_3644
Sitter på Bus4you på väg hem från Stockholm (400 kronor tor är ett helt okej pris, tycker jag) där jag hängt med den här sköne liraren sedan i onsdags kväll.
img_3645
img_3643
Vi fångade den första snön i Vasaparken tidigt igår förmidag. Dag tyckte det var kul en stund men tröttnade snart på debuten i otymplig vinteroverall och hala vantar som det inte gick att greppa med och ville in igen (farmor var rätt glad över det erkänner jag, det var kallt ute).
img_3642
Efter lunch packade jag in honom i vagnen igen med det ambitösa målet barnrummet på Kulturhuset vid Sergelstorg. Där var redan Stockholms alla höstlovslediga föräldrar med småbarn verkade det som, kön ringlade lång utanför rummet som ligger på fjärde våningen så vi vände om och tog hissen ned igen.
Jag tycker verkligen Stockholm är fantastiskt och här finns så mycket intressant och kul att göra Inte minst för barn i alla åldrar men,…trängseln som är mer regel än undantag är inte kul.
Tillbaka i lägenheten i Vasastaden igen byggde Dag och jag med lego och lekte kurragömma hela eftermiddagen. Bara vi två. Så mysigt.
/Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *