Lyckad loppis

De första besökarna – loppisrävarna som vet att fynda- kom redan en halv timme före utsatt tid. Första timmen var rena ruschen.Sedan ebbade strömmen ut men det droppade in folk ända fram till fyra då vi stängde portarna. Dagen var stekhet, men i magasinet där den mesta kommersen ägde rum, var det svalt och skönt.

Vår första loppis i magasinet här på Erikstad blev en succé. Några stora pengar gjorde vi inte, vi som hjälpts åt att få ihop grejer men det var ju inte heller målet utan att bli av med saker som man inte använder eller behöver längre. Mycket gick också iväg, men så sålde vi också det mesta, från kläder till husgeråd till möbler, för en eller högst några tior styck. Bästisen Kittes röjsåg var ett av få föremål prissatt i ett tresiffrigt belopp, men 400 för den var ett kap tyckte grannen Alexander som nöp den direkt när han fick syn på den.

Det blev en väldigt trevlig dag, med roliga möten med kända och okända. Känslan att se någon annan glädja sig över att billigt ha kommit över ett föremål som man själv inte längre använder eller behöver, är också en bra känsla.  Så vi gör nog om det. Kanske blir det en ny loppis i magasinet här på gården, redan framåt hösten!

/Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *