Stockholmshelg

I Vasaparken finns en härlig lekplats för barn; Dags favoritställe utanför hemmet.

I Vasaparken finns en härlig lekplats för barn; Dags favoritställe utanför hemmet.


Har delat sovrum med den här lille godingen tre nätter i rad, och det sätter sina spår:) Dag är världens goaste och mest sociala ettåring men att sova igenom natten…nej glöm det.
Nu var det inte primärt för att avlasta föräldrarna nattetid som farmor reste till Stockholm i helgen. Föräldraledige sonen behövde en ersättare därhemma när han spelade företagsgolf på Ullna igår. Det hann bli några barnvaktskvällar också. Mysigt att få vara ensam med lille prinsen tyckte jag, och skönt att få gå ut på tumanhand tyckte föräldrarna.
Hyllan köptes på blocket och hämtades på Sveavägen. Turligt nog gick den in i bilen...

Hyllan köptes på blocket och hämtades på Sveavägen. Turligt nog gick den in i bilen…


Hann också hjälpa mellanson Mårten att köra garderoben han köpt på Blocket från Sveavägen till den lilla etta i Birkastan dit han flyttade för några veckor sedan (10 000 kronor för 21 kvadrat i andra hand, visserligen superfräsch lya med balkong, men ändå..).
Storebror hjälper mellanbror med gardinupphängningen...

Storebror hjälper mellanbror med gardinupphängningen…


Vi var också på ReFurn, en ny bekantskap för mig. Företaget köper in och säljer vidare allt ifrån vardagsföremål till antika föremål. Det mesta säljer man via nätet men man har också tre affärer i Stockholm och en i Nyköping. Vi var på ReFurn i Bergshamra centrum norr om Stockholm. Mårten hade spetsat in sig på en serveringsvagn, men den fanns inte kvar längre så det fick bli en lampa med en skärm som i alla fall gav mig avtändande vibbar från 70-talet. Mårten tyckte lampan var cool men när han väl fått hem den i lägenheten konstaterade han att ”jag kommer nog att byta skärmen:).”
Kusin Matilda hängde med och kollade läget på ReFurn i Bergshamra...

Kusin Matilda hängde med och kollade läget på ReFurn i Bergshamra…


...där Mårten köpte den här lampan

…där Mårten köpte den här lampan


Restaurang att rekommendera..och vilka efterrätter i form av goda pajer de serverade!

Restaurang att rekommendera..och vilka efterrätter i form av goda pajer de serverade!


Sedan blev det vegetarisk brunsch på ett av Mårtens favoritställen Hermans som ligger på Fjällgatan i Stockholm, gatan med stans vackraste utsikt. Vilken mat och vilka färger. Här var smockfullt och jag bara sörjer att jag inte jag orkade äta dessert också; pajerna såg verkligen ut att vara ursmarriga!
/Lotta
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *