Glad påsk med rena fönster

Rena fönster och så lite påskpynt och blommor på det. Välkommen påsk!

Nu har jag storhandlat, bakat och förberett maten till påsk. Ska bli så roligt att få hem alla; barn och barnbarn över påsken som jag tycker är årets trevligaste helg, särskilt när den bjuder på strålande sol som den verkar kunna göra i år.

Och idag kom Ulrika och hennes tjejer från Håkan Städare hem och fixade det absolut viktigaste för att få fram den där vårfeelingen som jag känner att jag fått nu; fönsterputs! 

Det var ett år sedan tjejerna var här sist så det var verkligen på tiden, minst sagt! Fönsterputs är en konst, och skulle jag så hålla på i dagar fick jag dem ändå inte så blanka och fina som Håkan Städare nu fixar på några timmar (och då har vi ändå ett stort hus med många fönster). Till ett vettigt pris också, tack vare rutavdraget på 50 procent som vi pensionärer fortsatt får göra (tack snälla staten för det!).

Nu går jag omkring kring här hemma och njuter i fulla muggar. Det finns inget mycket som slår kombinationen blanka, nyputsade blanka fönster och stark vårsol.

Glad påsk på er alla!/Lotta

 

 

Fönstren är inte täta så här har legat drivor av fluglik mellan dem, i mer än halvåret nu. Så härligt att bli av med det!

Gnistrande rena rutor vare här

Längtar efter att äta frukosten ute

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *