Tiden flyger

Jag har, precis som Eia, nyligen också fått njuta av Lars Lerins fantastiska bilder; på Liljevalchs i helgen. Vilken otroligt konstnär han är! Kusin Helena som var med mig, Kitte, sonhustrun Emma och lilla Astrid, var mest intresserad av den sistnämnda som synes av bilden, men så var det också tredje gången hon såg utställningen:)

Det var ett tag sedan jag var här på bloggen.Det kanske ingen noterat, men jag kan berätta att jag haft fullt upp! Har fyllt sommaren (ett urval bilder följer nedan) med en massa umgängande med släkt och vänner och även spelat mycket golf, trots hettan. Och så tar ju barnbarnen allt mer tid. Som tur är, för det finns inget bättre.

Just i skrivande stund är vi packade och klara för Grekland, åker inatt mot Arlanda. I år är resan till Lefkos på Karpathos speciell, eftersom alla barn och barnbarn följer med den första veckan (inte Emma som valt att stanna hemma med lilla Astrid, sex veckor). Den andra veckan kommer vännerna Hammars och Samuelssons ned sin till byn där vi varit tillsammans en vecka varje höst i drygt tjugo år nu.

Eia och jag har planerat in ett besök på den omtalade veganrestaurangen i Sya utanför Mantorp när vi ses igen i slutet av september. Om inte annat så hör ni ifrån oss då. Den ska vara kanon!

/Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *